Fremdrift for forretning og mennesker

MindAction er et “boutique” konsulenthus, hvor et talentfuldt netværk af erfarne konsulenter arbejder sammen om at skabe noget godt for kunderne.

MindAction arbejder i alle typer industrier og løser opgaver med de nyeste rammeværker, metodologier og teknologier.

Fremtiden bygger på læring, intentionelle samarbejder og et partnerskab mellem menneske og teknologi. En af nøglerne er en ny type autentisk og humanistisk lederskab, der skaber formål, mening – og bæredygtige resultater.

Vi definerer i fællesskab et klart og transparent formål, når vi gentænker, inspirerer og udvikler gode løsninger.

Der er ingen intervention, der er for lille og intet projekt, der er for stort. Uanset omfang, så er vi optaget af de mål og nøgle resultater, der tilfører værdi for forretningen, organisationen, lederne, kunderne og alle øvrige interessenter.

Mette Yde, der står bag MindAction, er en bredt funderet management konsulent, rådgiver, ledelseskonsulent, coach og facilitator. Mette lytter indgående og gør brug af en sans for empati, vision, helhed, nysgerrighed, kontekst forståelse og struktur.

Ledelse

Det kalder på lederskab, når organisationen skal præstere og forretningen skal blomstre lønsomt – lederskab, der peger imod fremtiden og et væsentligt formål.

Rådgivning

Ethvert problem repræsenterer en ny mulighed for fremskridt.
MindAction arbejder side om side med kunderne, når vi undersøger og tilfører viden og indsigt til at drive forandringer og mærkbare resultater.

LifePerform

Et positivt sind og sund restitution fremmer dine præstationer. Det er selve kernen i LifePerforms professionelle praksis, når specialister, ledere og ledelsesgrupper skal have hjælp til at nå deres fulde potentiale.