Om MindAction

MindAction er et “boutique” konsulenthus ledet af Mette Yde i samarbejde med et talentfuldt netværk af erfarne konsulenter.

MindAction arbejder i forskellige industrier og løser opgaver med de nyeste rammeværker, metodologier og teknologier.

Fremtiden bygger på læring, intentionelle samarbejder og et partnerskab mellem menneske og teknologi. En af nøglerne er en ny type autentisk og humanistisk lederskab, der skaber formål, mening – og bæredygtige resultater.

Vi definerer i fællesskab et klart og transparent formål, når vi gentænker, inspirerer og udvikler gode løsninger.

Der er ingen intervention, der er for lille og intet projekt, der er for stort. Uanset omfang, så er vi optaget af de mål og nøgle resultater, der tilfører værdi for forretningen, organisationen, lederne, kunderne og alle øvrige interessenter.

Mette Yde er en bredt funderet rådgiver, ledelseskonsulent, coach og facilitator. Hun har udviklet en evne til at lytte indgående. Hendes væsentlige styrker er at være visionær med en sans for empati, vision, helhed, nysgerrighed, kontekst forståelse og struktur.

Ledelse

Det kalder på lederskab, når organisationen skal præstere og forretningen skal blomstre lønsomt – lederskab, der peger på fremtiden og et formål.

Rådgivning

Ethvert problem repræsenterer en ny mulighed for fremskridt. Vi arbejder side om side med jer, når vi undersøger og tilfører viden og indsigt til at drive forandringer og mærkbare resultater.

LifePerform

Et positivt sind og sund restitution fremmer dine præstationer. Det er selve kernen i min professionelle praksis, når jeg hjælper specialister, ledere og ledelsesgrupper med at nå deres fulde potentiale.